Blog Fendi Islam: Tanpa Sedar Abebrownies Mencari Rezeki

G.E.N.G

January 11, 2016

Tanpa Sedar Abebrownies Mencari RezekiAssalamualaikum wbt.. Alhamdullillah.. Ya Allah.. tanpa sedar.. atas segala limpahan kurniaan rezeki dari Dia.. disini aku.. tak pernah aku duga untuk menjadi seorang yang terlibat dalam dunia ni semua.. buntu aku.. memikirkan rezeki bagaimana yang akan berpihak pada aku.. syukur.. ni la dia.. Allah swt yg maha adil telah tetapkan..

aku terima seadanya.. banyak atau kurang bukan menjadi pengukuran dalam apa yang aku ingin capai.. tapi aku tidak boleh berhenti daripada berbuat sesuatu selain bersenang lenang.. alhamdullilah.. selepas bulan ramada dan ketika bulan ramadan lalu diberi ilham akal dan kesungguhan untuk mencuba perkara aku tidak pernah bayangkan..

biar walhal masih ramai yang lebih berpengalaman.. lama-lama apa yang aku belajar akan jadi pengalaman buat aku pula.. sedikit demi sedikit tu yang lebih membuatkan aku menjadi lebih matang..coretan kali ni ni aku tulis kerana terdetik dar luhur hati.. indah aturan Ilahi.. Dia hadirkan aku ilham ini dan kesungguhan untuk aku terus bertahan..

tidak tergambar juga dengan hadir insan istimewa dalam hidup aku.. walau lebih atau kurang dirinya.. aku terima seadanya atas hubungan ini.. mohon dipanjangkan usia dan bahagialah aku begini atas ketentuan Nya.. ameen ya rabbalalamin.. aku rindukan dia.. teramat rindu.. moga hadir dia takkan sia-siakan aku.. tidak pernah aku harapkan lebih.. cukuplah terima aku apa adanya.. sekian..

Comments
0 Comments

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...