Blog Fendi Islam: Dari Jauh Kupohonkan Ampun Maaf

G.E.N.G

August 17, 2013

Dari Jauh Kupohonkan Ampun Maaf

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


wargh! dah kena balik utm jugak ke arinih? wallaweh! mood rasa x nak balik dah.. x de hati dah nih.. macam mana aku nak pupuk balik semangat tuh pun x tahu dah.. kenangkan kawan2 dah kerja.. dah berkerjaya.. aku jadi lemah.. patut ke gitu?

kadang2 aku terfikir, sepatutnya aku tak boleh lah ada rasa macam nih.. sbb Allah swt dah takdirkan aku untuk terus menuntut ilmu.. segala urusan pintu rezeki Allah yang uruskan..

tapi macam tuh lah.. perasaan.. mainan je semua nih.. stakat nih aku jatuh aku boleh bangun sendiri.. aku boleh pulih.. tuh dah sifat semula jadi aku ada.. aku bersyukur.. tak adanye aku nak kecewa sampai lebam..

so, dalam beberapa minit lagi yang aku nak bertolak nih, aku nak mohon maaf.. pada semua orang.. sempena raya.. pada yang rajin stalk2 aku punye blog.. aku punye fb.. aku punye twitter.. or even aku punye insta..

aku bukan artis.. aku bukan imam.. aku bukan model.. aku hanya manusia dalam alam maya yang jaoh berbeza di alam realiti.. sukar untuk sape2 saje nak mengenali aku.. 

aku mintak maaf.. andai anda2 terbaca post ini, aku mohon doa, dipermudahkan perjalanan aku.. terasa sukar nak balik.. terasa jaoh.. hampir 7 jam perjalanan.. berseorangan.. merentas pahang hingga ke johor..

insyallah.. kelak tidak aku pilih lagi johor destinasi lama untuk aku menetap andai dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia.. aku kalau boleh nak berkerja di kg halaman.. 

nih pagi2 barang tak berapa nak kemas lagi.. aku relax2 dulu.. kemas pelan2.. makan dulu jap gi.. dan insyallah bertolak.. hati sering ingatkan mati.. moga aku berhati2.. dan orang lain jua.. ya la.. jaoh weh.. bukan dekat..

ampun dan maaf pada semua.. buat yg istimewa.. buat yang sering mengambil berat. buat pembenci2.. buat pemerli2.. buat orang yg sering tak puas hati.. secret2 admire yang aku tak pernah tahu.. atau mana2 insan yg teringin mengenali aku.. aku mintak maaf banyak2..

selamat hari raya.. kalau aku listkan nama2 plak, x sudah post nih.. yang membaca sahaja tahu dimana mereka pada aku.. insyallah ketemu lagi di post yang berikut.. dari jaoh kukirimkan ampun maaf.. ameen..

p/s: ade lagu baru aku kirimkan buat yg sudi mendengar.. Dengarlah Bintang Hatiku.. hehe.. gi ah google.. dengar baik2 ye.. tapi sebenarnya anda2 dah dengar.. nih la lagu dari blog aku nih.. haha.. :)


Comments
2 Comments

2 comments:

Marou Apple Hijau said...

selamat hari raya aidil fitri..


My recent post : Coolkan Blog Dengan CoolBlog

En Tapi said...

Marou: slamat hari raya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...