Blog Fendi Islam: 7 Ciri Jejaka Bibir Tebal Layak Jadi Suami?

G.E.N.G

August 2, 2012

7 Ciri Jejaka Bibir Tebal Layak Jadi Suami?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


wuhaa! terpesona tak tengok jejaka2 nih? haha. makan kulit durian pun tak ada hal katanya. dan mengenang member aku cakap, 'kulit durian boleh buat sayur. baru best..' haha.. gile!

jejaka bibir tebal layak jadi suami? hehe. ya. layak2.. mana pulak tak layaknya. ha. cepat gi cari jejaka bibir tebal.
  1. berdikari dan boleh menjadi pemimpin.
  2. seorang yang super konfiden dan suka berjenaka
  3. tertawan dengan senyumannya bagi si gadis kerana kemanjaan.
  4. pandai dan petah berkomunikasi.
  5. tertib dan patuh akan prinsip hidup dan tanggungjawab.
  6. melimpah2 kasih sayang yang dikongsi dan diberikan.
  7. mampu memberi nasihat dan tunjuk ajar yang baik
oh yeah! dah boleh jadi suami dah. konpem! tapi cukup ke ngan bibir tebal? oh! iman ngan ketaqwaan selaku pemimpin perlu kukuh tertanam dalam diri sebelum bertanggungjawab ke atas sebuah rumah tangga.

buat gadis2 yang dah ada calon pilihan suami atau suami yang sah disisi, meh share2 lagi jika ada ciri2 yang lebih unik bagi mereka nih. mana lah tahu, ada yang bersifat baby ke. apa ke. haha.

bagi jejaka berbibir tebal, awas anda, setiap pertuturan anda barangkali menjadi kepercayaan dan tanggungjawab yang diinginkan oleh seorang gadis. haha.


Comments
4 Comments

4 comments:

Nick Nashram said...

hahah,,kalo jejaka bibir nipis camne bro??

En Tapi said...

en nick: haha. bibir nipis? nanti nk kene kaji dulu.. haha.. kene servey dulu.. x de data lg nih.. haha..

ZWAN SABRI said...

Aku taktaw bibir aku ni nipis or tebal.. rasa macam sedang2 je.. tapi bibir aku kaler pink.. HEHE

En Tapi said...

en zwan: hahaha.. ang boh lipstick ka?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...