Blog Fendi Islam: Apabila Bercinta Sesama Blogger?

G.E.N.G

August 26, 2012

Apabila Bercinta Sesama Blogger?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


wuhaa! oh! bercinta sesama blogger? ada tak? ada tak? haha. yang pasti bukan aku. ya, bukan aku. haha. tapi macam ada kelebihan special pulak kalau dah becinta sesama blogger. hehe.
  1. saling memahami (mudah nak buat sesama paham kalau ada prob)
  2. puitis dan kreatif (walau tak semua macam nih.. haha)
  3. prihatin! (ya, amat prihatin bila mudah nak share something..)
  4. caring! (hah! semestinya yang nih. saling menjaga hubungan..)
  5. bersungguh2 (blogger memang macam nih. bukan hangat2 tahik ayam.)
hah! nampak tak? nampak tak? oh bahagianya hubungan sesama blgger. macam nak buat contest pulak. haha. "contest jodoh blogger". adoiyai. rumit tak agak2? haha. 

bahagia. bila dah minat serasi, mesti ada kebaikan disitu. namun dan walaubagaimanapun, jodoh dan ketentuan tuh, Allah dah tetapkan. dengan akak jual kuih pun boleh je. haha. 


Comments
8 Comments

8 comments:

Nick Nashram said...

hahah..tapi aq rasa jarang orang bercinta sesama blogger ne..bukan pe..kalo facebook orang buka 24 jam..boleh la nak usha kalo ade yg bekenan tu..tapi kalo blog ne tempat org nak cari info je..

En Tapi said...

en nick: sure ke wey? jarang? ok.. boleh diterima.. haha. blog pun boleh cari jodoh wey! ko dah try belom? haha.

KA! said...

bercinta sama-sama blogger ok laa 2 cinta blogger selalunya kita dgr cerita muka buku (facebook)
http://www.klik-aje.com/

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sokong kate NICK NASHRAM tu haa...klu ade pon kalau yg selalu jumpa kat event ke ape sume tu kan..tp suwitt wat kalau bercinta dengan blogger...masing2 paham job masing2..hahaha

Awie Omar said...

Salam Raya. Dari awieomar.blogspot datang mengadap. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la menyertainya :)

En Tapi said...

cik KA: hahaa.. betul dah tu.. cinta dari mana2 tak kisahlah.. janji kahwin.. hehe..

AFA: hehhe.. betul dah tuh.. ko plak bercinte dgn sape? blogger ke dokter? hehe.. lagilah memahami..

Awie: oh yeah!tq follow sini.. game? contest? mak aih.. aku tak reti benda2 gitu dow.. isokay.. aku follow ko balik.. haha..

zulhilmi tempoyak said...

hahahahahaha,,, adakah terjadi..

En Tapi said...

en zul: haha. boleh je wey.. kuang2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...