Blog Fendi Islam: Gadis Suka Senyum

G.E.N.G

April 26, 2012

Gadis Suka Senyum



apa kata anda bila bertemu dengan seorang gadis, dia senyum-senyum je? khas buat reader lelaki lah.. dah la senyum-senyum, buat-buat malu.. haih.. ni yang payah. kalau tak dibalas senyum, dicop sombong..

hehe.. untuk menjadikan diri kita tidak sombong dan sebenarnya memang tak sombong, kita perlulah membalas senyuman mereka ini wahai jejaka.. dan bukan balas macam biasa.. balas biarlah luar biasa. cara-caranya:

  1. tolak cermin mata anda ke atas sedikit tatkala bertentang mata dengan gadis itu.
  2. masukkan tangan anda ke dalam poket seluar anda dengan membahu setinggi boleh.
  3. sapu tangan anda ke hidung seperti anda selsema dan hirup ingus jika ada.
  4. tolak rambut ke belakang jika panjang dan tidak keras dengan gel cap pasaran di Malaysia
  5. bila senyum, usah angkat kening atau kecikkan mata (hilang kelakian)
  6. ber'dehem' apabila tepat berselisih dengan gadis tersebut jika perlu.
  7. paling mujarab, angkat tangan dan lambai sekadar biasa dan balas senyuman gadis serta anggukkan kepala ke bawah.
yeah! gadis tadi akan mengingati anda-anda hingga dia dapat tahu apakah facebook anda dan add anda serta post di wall anda. 'awak yang angkat tangan kat saya tadi kan? hewhew..


Comments
1 Comments

1 comments:

miera mium said...

HAHAHA.. xley blah post ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...