Blog Fendi Islam: Lelaki Shopping Sweet Dari Gadis

G.E.N.G

April 26, 2012

Lelaki Shopping Sweet Dari Gadis


hehe. shopping? tabiat nih lah yang paling best apabila duit kita berkepok-kepok (betul ke eja macam nih?).. yang paling best bila ada sale. seriously. tapi mesti ada beza kalau lelaki dan gadis bershopping. bila lelaki bershopping:


  1. kadang-kadang lebih detail dari gadis apabila merancang. (semua dalam kepala)
  2. peruntukan masa yang sangat bijak. (pantas dan puas!)
  3. berfikir sebelum masukkan barang dalam troli (keperluan atau kehendak).
  4. strategi lokasi yang dituju. (makanan dulu.. pakaian dan sebagainya)
  5. pulang mengikut perancangan masa. (banyak lagi kerja lain nak buat)
hehe. dan lain bila gadis bershopping. hewhew. apa yang dalam minda mereka? mereka mesti nak juga barang yang mereka idam-idamkan. kira macam pantang bila dah nampak. dan bila gadis bershopping:


  1. lebih kepada perkara-perkara yang melekat di tubuh luaran mereka (makanan tak seberapa sangat)
  2. akan membuat pilihan yang agak lama. (nasib lah 'b')
  3. merengek-rengek jika tak dapat buat keputusan (tapi nih lah yang sweet)
  4. fokus lokasi secara rambang dan rawak. (makan dulu, shopping dan makan semula)
  5. janji nak balik pukul 5 petang, pukul 8 malam pun masih kuat lagi punyalah.
p/s: hehe. nih la serba sedikit mengenai shopping lelaki dan perempuan. 


Comments
2 Comments

2 comments:

Adylia Qarissa said...

dkna pernah post pasal lelaki...jom terjah 'oh lelaki' kat entry lama dkna :)

En Tapi said...

hehhe.. baik2.. nanti bakal diterjah.. pasal apekah itu? hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...