Blog Fendi Islam: Isyarat Si Dia Bukan Untuk Anda

G.E.N.G

April 28, 2012

Isyarat Si Dia Bukan Untuk Anda


sesuai atau tak dah bukan kerja manusia. masa yang akan pertemukan siapa jodoh kita. tapi sudah jadi kebiasaan. kalau dah masuk universiti mesti nak kena ada kapel. hehe. 'kawan aku ada, aku pun nak jugak'.

kalau dah prinsip ini yang menjadi keutamaan. sesuaikah dia untuk kita? yeah! mesti ada petanda yang menunjukkan si dia sesuai atau tidak untuk pasangan anda.

Buat Jejaka
  1. mudah sangat si dia cakap sayang dekat orang tu, dekat orang nih. semua orang lah dia berkasih sayang
  2. si dia selalu tidur lambat. nih mesti online layan jejaka lain punya.
  3. alasan sengugut memanjang. hehe. 
  4. menilai anda pada jejaka lain yang bukan selebriti. 'b, u tengok mamat tuh, nice je i tengok pakai macam tu'
  5. ada dua atau lebih telefon bimbit. haha. no digi untuk jejaka, dan no lain-lain, hehe.
Buat Gadis
  1. tengah-tengah makan, gadis lalu, nasi tak masuk mulut lagi, benti kejap tengok gadis lalu.
  2. inginkan diri anda jadi seperti gadis lain bukan selebriti. 'syg, kalau u potomg hair macam tu lagi menarik'. haha.
  3. layan sms ketika drive. hehe. nyawa penting lagi ooo.
  4. selalu lewat kalau hendak berjumpa dengan anda. reply mesej gadis singpore dulu.
  5. bila ajak berkahwin, 'i tak ready'
haha. ok, banyak je lagi sebenarnya. sikit-sikitlah. hehe. diharap pasangan di luar sana, rajin-rajin bagi choki-choki antara satu sama lain. kajian mengatakan bagi choki-choki, memudarkan perasaan cemburu dan marah pasangan bercinta.


Comments
4 Comments

4 comments:

Anonymous said...

sgt membantu... ^^,v

En Tapi said...

trime kaseh sudi baca.. rajin2 la share.. hehe.

ezyra daniel said...

best entry abg...
btw y num digi uwhh memang khas utk si dia,y maxis lak utk kwn2...haha tkne btg hdung sndri la plk :P

En Tapi said...

hehe. sharing is caring ez..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...