Blog Fendi Islam: 10 Tablet Terbaik Di Muka Bumi 2012

G.E.N.G

July 22, 2012

10 Tablet Terbaik Di Muka Bumi 2012

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


hahai. meh kita review pagi2 buta nih. bosan2. nak tidur dah malas. baik mentelaah sikit tentang dunia gadjet nih. haha. pastuh, bolehlah aku share2 ngan anda2 semua.
  1. apple ipad 2
  2. samsung galaxy tab2 10.1
  3. lg optimus pad
  4. motorola xoom
  5. sony tablet s1 s2 (detail sini)
  6. htc flyer
  7. samsung galaxy tab
  8. hp touchpad
  9. blackberry play book
  10. archos 101 g9
muahahaha. dasat. yg apple tuh tolak tepilah kan. dah memang dia terbaik dari dulu. tapi. android2 jugak the best bagi aku. x kisah la dasat mana apple tuh. hehe. so, yg 2-10 semua android tak silap ak. nah.


oh yeah. tengok la dalam youtube nih gambar tab tuh. untuk design, sony tablet s1 terbaik bagi aku. memang stylelah. lain dari yang lain. macam best je kan. kalo untuk performance, apple yg 1st dan samsung tab2 2nd. hehe.

anda teringin? rancang perbelanjaan dengan bijak. nanti boleh la dapat mana2 yang anda suka. hehhe. pada yang bukan kaki gadjet, tengok je lah. dan memang anda kaki tengok je. haha.

teknologi2 jugak. jangan sampai mempertuhankannya atau menjadikan teknologi sebagai nadi kehidupan anda. ada rezeki dapat lah 1 kan. moga teknologi membantu kehidupan harian dengan lebih baik.


Comments
2 Comments

2 comments:

Ameerul Ashraf said...

wah! Apple tetap #1.
memang TERBAIK.

En Tapi said...

en ameerul: ang guna apple tak? hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...