Blog Fendi Islam: 'Kalaulah Honda Hatch Nih Dah Masuk Malaysia'

G.E.N.G

July 22, 2012

'Kalaulah Honda Hatch Nih Dah Masuk Malaysia'

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hahai. arinih aku memang rajin cari2 pasal kereta. tapi bukan nak cari dan beli kereta. itu jauh sekali. kan dah ada honda civic putih aku tuh. tak leh tidur malam aku dibuatnya. haha.









hah! ambik! nih namanya Honda Hatch. now dah mula release kat pakistan, australia dan sebagainya. but, dia ada nama lain jugak. VTi S dan VTi L. yuhu.. beza dia apa? konpem2 lah cc. dan ada beberapa spec lain. 

memang mantaplah honda nih. 2 pintu ok. now kat malaysia dah masuk honda cr-z. pun 2 pintu. tapi, yang nih cun lagi bagi aku. adoi. harga? tak mahal lah. boleh beli rumah kos sederhana la. haha.

tapi, semua nih seakan2 sama jugak. cr-z, city, dan hatch nih. nama pun anak beranak honda. lebih kurang jugak la. tengok pada mata si pembeli dan pengguna. lain orang, lain citarasa. 


Comments
1 Comments

1 comments:

Adylia Qarissa said...

dkna mampu tengok je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...