Blog Fendi Islam: Olimpik 2012 Bersama Pemujaan Dajjal & Propaganda Yahudi

G.E.N.G

July 29, 2012

Olimpik 2012 Bersama Pemujaan Dajjal & Propaganda Yahudi

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




Logo Sukan Olimpik 2012...
siapa boleh eja ZION dari logo ni? ;)

lagi satu... nk tau kenapa dia ada dua maskot mata satu??


Wenlock and Mandeville, the official London 2012 Olympic and Paralympic mascots, with design features Wenlock and Mandeville, the official London 2012 Olympic and Paralympic mascots, with design features London 2012 Mascots TM © LOCOG 2009-10 

MASKOT OLIMPIK 2012

"wenlock" & "mandeville" 

kenapa dua maskot bermata satu?
biar saya kupaskan berdasarkan teori & knowledge yg saya ada.

WENLOCK- namanya mungkin saya dapat huraikan maksudnya dalam masa terdekat ini,

ciri2nya memperlihatkan dia seorang yg berkuasa, solid, berbadan emas/platinum & kuat serta menampakkan dia seperti memakai "crown" 
aksesori yg dipakai pun tak semana2 tak kena dgn maskot ini.. mungkin cuma untuk melengkapkn sebagai seorang Raja/firaun. Kalau tgk btul2... dekat crown dia tu ada mcm simbol pelik.. btul ke lambang taxi london? ke lambang piramid? 

JAWAPAN: WENLOCK = DAJJAL

MANDEVILLE


Man-Devil-le? DEVIL?ketahuilah kalian... bahawa Iblis itu juga bermata satu! pernah baca sirah Nabi Idris? dimana baginda telah membutakan sebelah mata Iblis dengan jarum??

maskot ini berwarna biru.... korang masih igt lagi Iblis dijadikan oleh Allah dengan apa? ya, api berwarna BIRU. tgk bentuk kepala dia... Macam Tanduk kan? ada ekor pulak tu?

JAWAPAN: MANDEVILLE = IBLIS

Kesimpulan?? Zionis/Freemason/Kerajaan Dajjal akan bermula pada tahun hadapan... Sukan Olimpik ini adalah umpama majlis perasmian bagi menyambut kedatangan baru Raja mereka yg di nanti2...dajjal al-masih... dimana seluruh negara bersungguh2 untuk menyertai upacara ini termasuk negara Islam itu sendiri.... betapa mereka memperbodohkan dunia..

Kajilah secara Olympian Athletes.. dan anda akan faham... Sukan Olimpik ini umpama ritual, majlis mentakhtakan raja baru... kepada sebuah kerajaan yg bakal menzalimi dunia. wallahualam.

p/S: sumber rakan blogger padajalanallah

untuk lebih detail baca di bahagian I & II.. astagfirullah..

++++++++++++++++++++++++++++

aku sekadar nak berkongsi dalam medium blog nih. mungkin ada yang tak pernah tahu macam aku. dan kini menjadi tahu. dan mungkin lebih tahu suatu masa nanti. bersiaplah dengan keimanan dan ketaqwaan yang teguh. insyallah..


Comments
7 Comments

7 comments:

Ameerul Ashraf said...

Ya Allah! Sungguh ka? Xde nampak lagi maskot gini..
Macam2 la diorang ni. Da la wat lam bulan Ramadhan gini..

eszyamin said...

sungguh tak tercapai dek akal perancangan mereka..

En Tapi said...

en ameerul: ha.. tu lah pasal.. sungguh la nih.. realiti tengah duk berlansung.. -_-

en eszyamin: betul.. berwaspadalah kite.. insyallah..

ZWAN SABRI said...

astaga.. terkedu bila baca.. takut pon ada.. huhu

En Tapi said...

en zwan: entah la wey. ape nk jadi dah.. hahai..

Anonymous said...

Baiki diri kita, tingkatkan amal kita, sebarkan dakwah kepada masyarakat sekeliling shingga sampai kepada mereka. Kita "pulihkan akar umbi" mereka. Selesai masalah dari kita disibukkan perkara sebegini sambil goyang kaki.

Berani?
Hehehe..

En Tapi said...

Cik anony: insyallah. Sy kagum dgn penulisan dan saranan saudara/saudari. Sy cuba penuhi kekurangan diri ini. Insyalah ada kebaikan dalm perkongsan ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...