Blog Fendi Islam: Sweet Sour Tentang Belajar

G.E.N.G

July 4, 2012

Sweet Sour Tentang Belajar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


belajar mana2 mesti nampak macam sama je. konsep dia adalah menuntut ilmu. belajar sesuatu yang baru, dan amalkan sesuatu yang pernah dipelajari. macam tu je?

ya. nampak macam tuh je konsep dia. tapi jngan lupa sweet dan sour nya? apsal sweet sour? hehe.. bila dan nak hujung2 pengakhiran lah ada sikit mood2 bye2.
  1. akan teringat kat member2 suatu masa nanti.
  2. terkenang balik susah senang bersama.
  3. rasa nak jadi student semula.
  4. suatu masa, mesti payah nak gather2 semula. 
  5. terkenang pahit getir perjalanan.
  6. terimbas jenaka2 ketika bersama.
  7. teringat manis dan tawar persahabatan. 
  8. akan rasa hargai kawan yang terbaik dalam diri.
  9. terimbas dan sepi hidup tanpa kawan2 lama.
  10. rindu hidup dan suasana universiti.
  11. rasa nak belajar dari awal2 semula.
  12. dulu2 gaduh, bila dah matang, semua tuh tak perlu.
  13. menanti siapa akan bakal ke alam kekeluargaan dulu kelak.
  14. merenung apa akan jadi 5-10 tahun akan datang.
  15. hanya iringan doa2 buat rakan2 yang terbaik.
haih. sungguh memori lalu takkan pernah berpatah balik atau berulang. dan ia tetap akan jadi ingatan. sedih tak kawan2 wey? haha. feeling2. kejap sangat 2 tahun. teringin lagi pergi site.. dan studio.. -_- teruskan hidup kawan2.

moga berjaya.. amin.. -_-


Comments
4 Comments

4 comments:

ezyra daniel said...

adk baru je msok alam kolej...
lpas nie adk akan rasa cam nie jugak kan :)
msti sedihh ble ingat kwn2 ...

ameerul ashraf said...

hump.. memang betul..
aih..feeling abih..
tapi bile tengok gambar skittles tu tros teringat kawan2..
time kuliah dulu slalu dok makan mende alah ni.. hehe

Adylia Qarissa said...

betul tu..sama macam dkna rasa..nak jer kembali ke zaman sekolah..rindu kawan2 lama..

Miss Fifi said...

serius terasa perasaan itu.
gmbr skittles tu pun dh ckup buat fikiran mlayang ke zaman skolah ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...