Blog Fendi Islam: BMW Keluarkan Model Baru? Pewit!

G.E.N.G

July 27, 2012

BMW Keluarkan Model Baru? Pewit!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

pergh! dasat2.. dasat yang amat sangat. keje 10 tahun pun belum tentu dapat pakai bmw nih. hahai. bersyukur je la ngan kereta lembu yg dah ada. tapi aku nak share rupanya. hehe.



hah! yang atas nih bukan mode baru. tapi yng nih menang bagi '11th annual North American Concept Vehicle of the Year Award for our BMW i8 Concept Spyder'. namanya i8 Concept Spyder! yuhu!

hah! nih la model baru pulak. dari anak beranak generasi ke 3. 3 siries. dah macam mitsubishi lancer sportback. hehe.. cun2. macam harga dia jugak. haha.




ok! tuh je aku nak share. masa yang ada memang benda2 info macam nih aku cuba kongsi. kalau nak beli, mulalah menabung hari nih rm100 sehari. selepas 10 tahun dah boleh beli nih. haha..


Comments
2 Comments

2 comments:

Bally Da Shoe said...

Model First tu bukan ada dalam mission imposibel III ka?

En Tapi said...

en baly mee udang: haa.. tak pasti pulak aku wey.. ak x hafal pun rupa kreta dalam cita tuh.. hehhe. lgpun, nih concept car.. -_-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...