Blog Fendi Islam: Boleh Jadi Gadis Itu..

G.E.N.G

June 13, 2012

Boleh Jadi Gadis Itu..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 


boleh jadi gadis itu terlalu penyayanginya kerana hartanya dan bukan si dia.. bila hilang harta itu, hilanglah sayangnya. semua orang macam nih ke? hopefully tak. amin.

gadis memang tak boleh lari dari kehendak nafsu kebendaan. aku setuju. ya. aku setuju. namun mungkin hilangnya harta itu kerana Dia menguji betapa sayangkah gadis itu pada si dia. tapi gadis boleh fikir macam nih tak?
  1. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
  2. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
  3. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
  4. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
  5. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
  6. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
  7. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
  8. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
  9. sahaja aku menyayanginya kerana Allah swt.
ok. tuh je aku nak share. haha. saja rehat2 jap. idea pun dah kering. hahai. keluarlah wahai idea setelah sujud aku tadi. keluar. keluar. bagi melimpah2 sikit. haaa.


Comments
2 Comments

2 comments:

Adylia Qarissa said...

sahaja aku singgah blog nie kerana Allah swt :)

MissRI said...

Btw,En Tapi..Tak sume wanita cmtu..Harta bkn sgala2nye..Cukup lar sekadar si laki yg bakal mnjdi suami tu bole menanggung khidupan brsame(isteri & anak2) smpai akhr hayat.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...