Blog Fendi Islam: Preve Sappirelah Pulak! Proton Oh Proton

G.E.N.G

June 17, 2012

Preve Sappirelah Pulak! Proton Oh Proton

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


agak cun jugak ekceli bila aku usha lama2. cun dari yang mula2 baru keluar. standard kereta malaysialah. mula2 keluar yang basic2 dulu. padahal dieorang dah ada je idea nak keluarkan yang special edition lah. exclusivelah. dan lain2.

skali, si preve yang baru beberapa ketika keluar nih, dah promo yang baru pulak. preve sappire! haha. cun2. sebab:
  1. rym baru
  2. color crome
  3. lampu belakang baru.
  4. tambah tulisan sappire depan dan belakang.
  5. body depan ada tambah lampu macam ganas sikit.
  6. belah dalam full leather.
  7. bumbung dia macam pemantul haba je. (ye ke? entah..) haha..
aku pun tak tahu mana sangat ekceli. just share2 gitu je. cuma menarik dari segi luaranlah kalau nak compare dengan yang mula2 keluar punya. hahai. selamat melihat2.





hah! tuh yang version lama punya. kalau jadi keluar yang baru nih. sappire lah katanya. begini pulak rupa proton preve sappire. harga? oh. standard special editionlah. haha.







hahai. amacam? rasa2 nak gi booking tak? hee. ikut sukalah. kalau aku, masih tidak. lancer di hati dan di dalam mimpi. kuang2. mimpi je lah. mimpi tuh satu harapan. harapan tuh satu kekuatan. haha.



Comments
7 Comments

7 comments:

MissRI said...

Mmmg menarik Preve bru ni..Skli tgk mcm Honda pn de..Sporty~

En Tapi said...

cik/en missri: heheh.. boleh lah.. gi ah booking..

MissRI said...

Dh trg2 Miss tu, xperlu lar En kot..hahaha..

En Tapi said...

cik misstri: oh.. awak nih gadis.. sy mane tahu.. kuang2.. ingatkan MISTERI NUSANTARA..

Adylia Qarissa said...

siyea dkna tak berkenan...tak suka..tak nak.. tapi kalau ada duit kompom suka..nak..berkenan heheeee

MissRI said...

Hehehe..Misteri Nusantara pn bole En Tapi..kuang2.. :p

En Tapi said...

cik adylia: nah! ambik..

cik missri: hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...