Blog Fendi Islam: Untung Gadis Dapat Mum's Boy

G.E.N.G

June 24, 2012

Untung Gadis Dapat Mum's Boy

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


haha. aku rasa nak gelak pulak fikir pasal mum's boy. haha. semua anak lelaki mum's boy? haha. tak? apsal? kuang2. ramai yang mengatakan special sikit mum's boy.

sebab apa? sebab mum's boy ada sifat manja nak mampus. ish2. teruk2. pui. jangan amalkan. sila kuat dan tak payah nak manja2 pada anda2 jejaka2 diluar sana. tapi kenapa aku cakap ia untung bagi gadis?

ia lah. mana tak untungnya. haha.
  1. mum's boy sangat penyayang. (biasa dimanjakan.)
  2. mum's boy pandai jaga hati. (selalu jaga hati ibu, so amalkan jaga hati isteri.)
  3. mum's boy pendengar yang baik. (selalu luah masalah kat ibu. bila isteri nak luah kat mum's boy pulak, pun boleh.)
  4. mum's boy memahami hati gadis. (mereka ada six sense bila gadis tuh kecewa, derita, atau gembira.)
  5. mum's boy pandai kemas rumah. (masa kecik2 mak dah ajar. dah bising2. dah bebel2.)
  6. mum's boy tahu masak. (oh! haha. percaya atau tidak, mesti lebih sedap dari isterinya. kuang.)
  7. mum's boy arif bagi pendapat. (dah kalo masa kecik2, mak dia selalu bawak gi jalan2. shopping. 'boy, ok tak nih?')
  8. mum's boy peramah. (mak dia ajar jangan kurang ajar. sopan dengan sapa2 saja.)
  9. mum's boy suka baby. (haha. kecik2 dulu mak dah ajar pegang baby. dan tolong jaga adik2.)
  10. mum's boy bertanggungjawab dan berdikari. (insyallah boleh jaga isteri dengan baik, kerana sikap tak abai dan tak leka yang di asuh.')
hah! tuh baru 10. belum 100 lagi. hahaha. untung tak sapa dapat mum's boy? kakaka. untung2. tak nak untung sudah. kalau nak untung, pergi lah cari mum's boy wahai gadis2. haha.


Comments
3 Comments

3 comments:

Anasyg said...

pose cam model...

Anonymous said...

hensem ko pendi..syed sbc

En Tapi said...

en ansyg: macam je.. tak pun..

en syed: hahaha. gambar lama nih tak hensem pun.. skrang lagi tak hensem.. aku sedar.. ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...