Blog Fendi Islam: Aku Nak Satu Blok KTGB Dengar!

G.E.N.G

May 28, 2012

Aku Nak Satu Blok KTGB Dengar!


petang! erkk! syukron. bentilah makan sebelum kenyang. ya. itu lebih baik. hehe. aku bukak je blog aku, mesti keluar lagu. cis! lagu nih macam menusuk jiwa sikit! (lantak lah En Tapi nak jiwang! )

so, aku nak pasang kuat2! kuat2! bialah speaker aku besar handset blackberry nih je pun! tak kisah! janji paling kuat! padan muka semua kena dengar! dengar jugak!

+


+


+


+


+


+


+


+



+


+


+


+




nah! ambik ngan lirik skali! kalau nak layanlah! haha. terkebil-kebil. baca je lah lirik nih! haih!  kalau anda2 nak pasang kuat2 jugak, nanti story kat aku apa anda2 rasa lepas pasang kuat2. hehe.

Kau mau apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelah dan letih
Ini demi kamu sayang


Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Illahi
Tuk satukan kami di surga nanti


Tahukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia


Tuhan tolong aku, juga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia

tak payah nak sedih sangat! (adoi. tersedih sikit pulak dah..) aku je boleh sedih2. blog aku kan..! week! hehe. btw, time kaseh sebab nyanyi. hahai.


Comments
7 Comments

7 comments:

::mellankolia:: said...

giwang~ geli2 ai

En Tapi said...

kak mel: ceh! padahal layan jugak kan.. dah2.. maghrib2.. sambung jap gi karok.. hehhe..

Anonymous said...

dah dengar lagu nie..tp still lg xpaham dan xleh nak hayati..huhu...

Anonymous said...

nice.. ^_^

nuurellajamuri said...

haha.baru nak tegur pasal lagu blog en Tapi ni,tapi da update pasal nie dulu lak. :D

nuurellajamuri said...
This comment has been removed by the author.
En Tapi said...

cik anony 1: lama2 anda akan paham. hehe..

cik anony 2: tq..

nuurel: heee.. ade sense la tuh.. so, sila dengar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...