Blog Fendi Islam: Penting Tentang Jilid Tesis Di Lily

G.E.N.G

May 27, 2012

Penting Tentang Jilid Tesis Di Lily


:: as'salam.. huit! pasal jilid tesis.. yg bg nama kat aku n bayar kat aku.. ehem. jilid yg dr noraini nak 2 salinan kan? so, kalau buat bawah 3 salinan, rm18 sebijik. now, aku buatkan semua 3 salinan. barulah rm16 sebijik. ade yang nk 4 or ada yang nak 2 salinan? inform siap2 before esok... so, dah bayar rm10 untuk deposit, prepare lagi rm38 untuk bayaran full 3 salinan jilid tesis2 anda.. any inquiry, can roger me. please prepare the money my honey bunny friends.. ::

RM 10
+
            RM38 (more for 3 copy)
  1. Fendi Adenan
  2. Cik Rosnawati Yunus
  3. Wan Nur Syuhada Binti Wan Teh 
  4. Nur Nadia Binti Abdul Aziz 
  5. Nadiah Hakimah Zainal Azhar 
  6. Nurfarhana Binti Abdul Ghafar 
  7. Azyan Izzati Binti Shurbaini 
  8. Nor Azizah Binti Mustaffa 
  9. Wan Sakinah Wan Berahim 
  10. Hamizah Mohd Ibrahim 
  11. Norfatinah Binti Ghani 
  12. Norhasliza Mat Yusof 
  13. Gingerlla Obed 
  14. Siti Aisyah Binti Mohd Taib 
  15. Siti Hafizah Binti Mohd Minan 
  16. Nurulain Binti Salihan @ Haji Ismail 
  17. Nor Diyana Karim 
  18. Amy Anthony Abad 
  19. Siti Nurasma Musa 
  20. Nadzirah Jausus 
  21. Don 
  22. Siella 
  23. Diana Ba'ee 
  24. Tantinny 
  25. Ngu Ket Yi 
  26. Lai Siew Kee 
  27. Pang Hooi Phing 
  28. Li Cong 
  29. Ling Xiao 
  30. Apez Fifi
  31. Taufek Hanafiah
  32. Janatun Naim 
  33. Diyana Aziz 
  34. Yi Meng 
  35. Michelle 
  36. Arif Fakhrudin
nama2 ini sila pastikan esok anda bagi jawapan adakah 2 salinan atau 3 atau lebih lagi. trime kaseh. tambahan lagi, aku terdengar harga jilid rm14 sebijik. then, aku pun seranglah jugak lily nih. 

hehe. 'maaf, tak ada harga rm14. maybe tersalah dengar.' 'mana boleh kak, kawan saya cakap rm14?!'. 'tak ada.. rm14 tuh dulu2 tahun lepas. harga kain dah mahal.' 'kain?' bla2... rm16 jugak. 


Comments
2 Comments

2 comments:

emi said...

ak jilid taun depan je la.. =)

En Tapi said...

emi: erm.. baiklah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...