Blog Fendi Islam: Header Google Macam-macam Jenis!

G.E.N.G

May 20, 2012

Header Google Macam-macam Jenis!


perasan tak si goole nih akan keluarkan macam2 pattern design header dia ikut hari2 tertentu. contohnya hari ibu, hari bapa dan sebagainya. apa aku nak sampaikan just pengisian design mereka.

pergh! sangat terbaik dan pelbagai! banyak gila jenis2 header mereka nih. adoilah. geram seyh tengok! google nih pun dah memang satu company yg sukses gila2. tak heranlahkan. hehe.















































ah! sudah! banyak sangat! dah.. larat tak scroll? haha. cun2. rajin2 ah tengok hari2 google punya design. hee. kalau minat. tak minat, sudahlah.. hehe.


Comments
2 Comments

2 comments:

paan kowt said...

nice post,tak sangka bnyk jugak design nyer....

En Tapi said...

banyak lg wey.. x larat dah mata aku memandang.. style2.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...