Blog Fendi Islam: DP Facebook Macam Sama

G.E.N.G

May 15, 2012

DP Facebook Macam Sama


as'salam. pagi. fenomena dan semangat sokongan. ya, itu harus kita contohi. hehe. En Tapi bangun pagi nih terperasan. ramai dp facebook yang warna2 coklat. yang jejaka lain. yang gadis pun lain.

mula2 ingat ada dua jenis je. sekali! too dia.. good job lah. but. anda tahu tak untuk apa? jangan duk main tukar je dp. sebab nak ikut2 orang. yang nih la mesej tak sampai. lain dimaksudkan, lain difahami. 

sebenarnya, mari sama2 kita kongsi (penambahan penulisan), dp tuh semua bagi menyokong kempen kemerdekaan tahanan palestine. dah lama sangat dah dieorang semua kena tahan. mereka adalah saudara kita. 

sekurang-kurangnya 700,000 penduduk di wilayah Islam itu didakwa tanpa usul periksa di bawah undang-undang rejim Zionis dan dibicarakan secara tidak adil di Mahkamah Tentera Israel.

dengan izin Allah, insyallah mereka tidak berjuang bersendirian. diharap mereka tabah dan sabar. bersyukurlah kita hidup di bumi malaysia. namun haruslah sentiasa diingati dan bersedia akan segala jenis ujian Nya.











hah! ada 10 semuanya. berdoalah. dengan berdoa juga merupakan satu sokongan harapan kita pada Allah swt. 


Comments
4 Comments

4 comments:

rAIHan said...

owh patut lah...oke nak tukar dp juga lah pas nie..

jemput singgah,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/9-perkara-penting-ketika-bercakap.html

paan kowt said...

lebih 10,mcm2 dah org edit.huhuuu

En Tapi said...

raihan: hehe. baik2..

En Tapi said...

paan: ye.. aku prasan dah.. bersepah sangat dah wey.. ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...