Blog Fendi Islam: Jangan Tengok Tahik Sendiri

G.E.N.G

May 7, 2012

Jangan Tengok Tahik Sendiri


wuhaa! pagi. banyak kali pulak pergi tandas hari nih. hehe. bukan En Tapi nak kongsi about my feeling when i go toilet to berak-berak! but, its a fact! fuyo! omputeh sket! haha.

kat sini aku nak share. ya. its a fact. kalau masa kita egk egk (betol tak ejaan bunyi berak? hehe) kita jangan tengok najis sendiri. tak elok. haha. mana taknya. ia membuatkan minda kita untuk menghafal dan mengingati sesuati terhalang.

kalau dah tertengok? haha. adoyai. nak buat macam mana. sebolehnya elak. eee! haha. nih semua sebab kebiasaan kan? haha. cuba amalkan 21 hari tidak tengok najis sendiri ketika berak. insyallah lah boleh.

lama-lama, anda akan tak nak tengok dah. tahu-tahu dah siap pakai seluar or kain balik. haha. ok. aku nak share yang tengok taik boleh jadi penyebab pelupa. kalau bukan pada semua orang, mungkin sebilangan. hehe.



Comments
2 Comments

2 comments:

Nurulain SHI said...

geli aku tgk kek tu !!!! eee yeakkkkk!!!!!!!!!

En Tapi said...

eleyh.. kalo nak tempah cakap.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...